MIERCURI, 06 IANUARIE 2016

Antena 1 a început filmările pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”

Sute de cupluri și-au exprimat dorința de a-și testa relația în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, însă doar câțiva norocoși vor putea petrece clipe intense într-un paradis exotic printre reprezentanți de sex opus hotărâți să le demonstreze că viața lor amoroasă poate avea parte de un nou început.

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului, se află deja în Thailanda și este nerăbdător să vadă care va fi deznodământul poveștilor de dragoste care par acum atât de solide.

„Cu câteva excepții și multe surprize, filmăm tot în Nordul Thailandei. Suntem nerăbdători să începem filmările, suntem o echipă numeroasă, oameni talentați, adevărați profesioniști. Chiar dacă este o emisiune care se filmează într-un ritm alert, cu puține ore de somn și multă oboseală, experiența sezonului trecut și profesionalismul colegilor mei sunt lucrurile care mă încântă atât de mult. Salutări calde le transmit”, a declarat gazda emisiunii ce va fi din nou difuzată în această primăvară de Antena 1.

Vezi integral Insula Iubrii, doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Echipa emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” îl ajută pe Hamude să obțină răspunsurile dorite: „Adu-mi-o în față să-mi spună ea!”

acum 22 ore

Hamude vrea un răspuns la toate întrebările pe care și le pune în legătură cu comportamentul Loredanei care pare la un pas să cadă în ispită cu Sorin, iar echipa emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată în fiecare miercuri seara de la ora 20.30, este gata să i-l ofere.

STIRI

Acum e ca o păpușă, dar înainte, arăta total diferit! Fotografiile „din tinerețe” pe care Medana le-ar vrea șterse

acum 22 ore

Medana, bruneta cu ochii migdalați și un corp de zeiță, participantă la „Insula iubirii” a cucerit pe telespectatori, a adunat zeci de mii de fani, l-a dat peste cap pe ispititorul Matei. Și, nu în ultimul rând, a reușit să o facă geloasă și invidioasă pe Elena, rivala ei.

STIRI

Cum arată Deea nemachiată! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile cu ispita!

acum 1 zile

Deea este ispita supremă din acest sezon al emisiunii „Insula iubirii”. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată focoasa brunetă nemachiată?

STIRI

Medana de la "Insula iubirii" ar putea deveni ea însăşi o ISPITĂ. În costum de baie, a încins imaginaţia bărbaţilor!

acum 2 zile

După o relaţie de zece ani cu iubitul din liceu, Medana, frumoasa tânără din Alba-Iulia, a venit la "Insula iubirii" pentru a-şi testa iubirea, dar şi pentru a evada dintr-o "colivie de aur", o casă frumoasă pe care cei doi şi-au ridicat-o într-un sat din judeţ.

STIRI

Francesca e divină în costum de dansatoare orientală! Ispitele și-au arătat cele mai erotice mișcări!

acum 2 zile

Francesca Feraru este una dintre frumoasele ispite venite la „Insula iubirii” ca să testeze fidelitatea partenerilor.

Stiri

Vezi toate emisiunile Insula Iubirii numai pe

  

arhiva inregistrari

Ediția 9 - Insula Iubirii

arhiva inregistrari

Ediția 8 - Insula Iubirii

arhiva inregistrari

Ediția 7 - Insula Iubirii