MIERCURI, 06 IANUARIE 2016

Antena 1 a început filmările pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”

Sute de cupluri și-au exprimat dorința de a-și testa relația în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, însă doar câțiva norocoși vor putea petrece clipe intense într-un paradis exotic printre reprezentanți de sex opus hotărâți să le demonstreze că viața lor amoroasă poate avea parte de un nou început.

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului, se află deja în Thailanda și este nerăbdător să vadă care va fi deznodământul poveștilor de dragoste care par acum atât de solide.

„Cu câteva excepții și multe surprize, filmăm tot în Nordul Thailandei. Suntem nerăbdători să începem filmările, suntem o echipă numeroasă, oameni talentați, adevărați profesioniști. Chiar dacă este o emisiune care se filmează într-un ritm alert, cu puține ore de somn și multă oboseală, experiența sezonului trecut și profesionalismul colegilor mei sunt lucrurile care mă încântă atât de mult. Salutări calde le transmit”, a declarat gazda emisiunii ce va fi din nou difuzată în această primăvară de Antena 1.

Vezi integral Insula Iubrii, doar pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Doamne, ce forme sexy și apetisante! Maria de la „Insula iubirii” încinge imaginația fanilor cu poze provocatoare!

acum 1 zile

Maria a fost una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula iubirii”. Totuși, aceasta continuă să ispitească fanii pe rețelele de socializare.

STIRI

„M-a tras de păr și m-a violat”! O concurentă de la „Insula iubirii” face mărturisiri de-a dreptul șocante! (VIDEO)

acum 3 zile

După ce a declarat că a fost violată de un fost iubit, Elena de la "Insula Iubirii" a venit în cadrul emisiunii "Star Magazin" şi a povestit totul pas cu pas.

STIRI

O ispită de la „Insula iubirii” s-a dezbrăcat și a pozat în poziții incendiare! Fanilor nu le-a venit să creadă!

acum 8 zile

Cătălina Manole a fost una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula iubirii”. Totuși, tânăra continuă să ispitească fanii pe rețelele de socializare.

Stiri

Vezi toate emisiunile Insula Iubirii numai pe

  

arhiva inregistrari

Ediția 14 - Insula Iubirii

arhiva inregistrari

Ediția 13 - Insula Iubirii